Festiwal najlepszych restauracji Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Ideą przewodnią Festiwalu jest walka z marnowaniem żywności.
Można już rezerwować stoliki na wiosenną edycję Restaurant Week. Festiwal najlepszych restauracji odbędzie się w dniach 3 – 17 kwietnia. Tegoroczna edycja festiwalu odbywa się pod hasłem „Szanuj Jedzenie”.
17 października rozpocznie się kolejna edycja festiwalu najlepszych restauracji.
Czeka na Was specjalnie przygotowane przez kucharzy i restauratorów, 3-daniowe doświadczenie restauracyjne, czyli przystawka, danie główne i deser w festiwalowej cenie 49 zł.
Ogłoszono wyniki plebiscytu na najlepsze restauracje wiosennego Restaurant Weeka, wybrane przez Gości Festiwalu w drodze głosowania na www.RestaurantWeek.pl.
Od 18 do 30 kwietnia w wybranych rzeszowskich restauracjach możecie skosztować popisowych trzydaniowych doświadczeń za 49 zł.
Wiosenna edycja Festiwalu odbędzie się już między 18., a 30. kwietnia.
Szefowie najlepszych restauracji serwują 3-daniowe menu za 49 zł.
W akcji bierze udział 10 rzeszowskich restauracji.