Dara Kebab nieustannie rozwija sieć swoich lokali na terenie stolicy Podkarpacia. 10 marca odbyło się otwarcie kolejnego punktu marki, przy ul. Okulickiego.
W samym centrum Rzeszowa, a dokładnie przy ul. Grunwaldzkiej 18 otworzyła się Proziakarnia. Lokal oferuje popularny podkarpacki przysmak tworzony na bazie starych receptur połączonych z „nutą nowoczesnej kreatywności”.
Ruszyły rezerwacje
na festiwal popisowych menu w najlepszych restauracjach. Wiosenna edycja Restaurant
Week rozpocznie się 4 marca i potrwa do 17 kwietnia 2025 r. Tym razem do
udziału w festiwalu zgłosiła się rekordowa liczba rzeszowskich restauracji. Za
trzydaniowe doświadczenie kulinarne zapłacimy 69,99 zł.
Jeszcze w tym miesiącu, przy ul. Hetmańskej 73, na parterze jednego z wieżowców Bulwary Park, ma otworzyć się nowy lokal gastronomiczny. Do niedawna jeden ze swoich punktów miał tu Karpat Kebab. Teraz zastąpi go Doner Spot by Doner King.