Rzeszów - Piątek, 28.03.2025
Reklama

Makaroniarze otwierają kolejny lokal w Rzeszowie. W dniu otwarcia gratisy i gość specjalny

Dodano: /

fot. RzeszowskieSmaki.pl
fot. RzeszowskieSmaki.pl

Restauracja Makaroniarze otwiera drugi lokal w stolicy Podkarpacia. Nowy punkt zlokalizowany jest na ul. Dąbrowskiego 79, w sąsiedztwie Instytutu Muzyki Uniwersytetu Rzeszowskiego.

Pierwszy lokal spod szyldu Makaroniarze otwarto w kwietniu 2024 r. Mieści się przy ul. Zygmuntowskiej 9. W menu restauracji dostępnych jest kilka rodzajów makaronów, w tym m.in. bolognese, carbonara, diabolo czy curry, a do tego dodatki: np. parmezan lub chrupiący boczek. Do wyboru mamy porcje 200 g, 400 g, 600 g, 800 g. Ceny makaronów zaczynają się od 11 zł.

Po niemal roku działalności, Makaroniarze otwierają drugi lokal na ul. Dąbrowskiego 79, w sąsiedztwie Instytutu Muzyki Uniwersytetu Rzeszowskiego. Wielkie otwarcie zaplanowano na poniedziałek, 17 marca 2025 r. o godz. 11:00. Z tej okazji dla klientów przygotowano niespodzianki. Pierwsze 102 osoby otrzymają średni makaron gratis. Gościem specjalnym otwarcia będzie YouTuber Fornal TV.


Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Do menu Cafe Bazylia powraca Tarta śliwkowo-orzechowa

Wraz z nadchodzącą jesienią, do menu Cafe Bazylia powróciła Tarta śliwkowo - orzechowa z kremem waniliowym i czekoladą.

Aktualności

Danie za "dyszkę", czyli Rzeszowska Noc Restauracji

17 maja 10 rzeszowskich lokali zaserwuje potrawy za 10 zł.

Aktualności

Symbioza kuchni włoskiej i tradycyjnej kuchni podkarpackiej w nowej odsłonie karty menu Restauracji Oranżeria

Nowa karta menu Oranżerii, to połączenie wysokiej jakości produktów i tradycyjnych produktów z Podkarpacia

Aktualności

Włoski fast food w centrum Rzeszowa

Na 15 kwietnia zapowiadane jest otwarcie nowego lokalu gastronomicznego w centrum Rzeszowa, a dokładnie w Rynku – „Italian Fast Food”.

Aktualności

Smaki wiosny w restauracji Ferula. Nowe potrawy czerpią z darów natury

Restauracja Felura w Hotelu Bacówka Radawa & Spa zaprasza na fascynującą podróż po smakach dzieciństwa i kuchni naszych dziadków.

Reklama