Rzeszów - Sobota, 11.01.2025
Reklama

W Rzeszowie otwarto stacjonarny punkt Kuchni Vikinga

Dodano: /

7 stycznia 2025 odbyło się uroczyste otwarcie stacjonarnego punktu Viking Point w stolicy Podkarpacia. Lokal znajduje się przy ul. Podwisłocze, na parterze jednego z budynków Capital Towers.

Viking Point to stacjonarne punkty Kuchni Vikinga. Punkty oferują gotowe i pełnowartościowe posiłki dietetyczne oraz suplementy diety, witaminy, odżywki oraz produkty FIT.

Menu Viking Point jest bardzo zróżnicowane. Posiłki tworzone są ze świeżych składników od lokalnych dostawców. Znajdziemy w nim: śniadania, obiady, kolacje, sushi, kanapki, szejki, soki oraz desery. W ofercie dostępne jest także menu świąteczne oraz menu dziecięce. Aby nie wpaść w rutynę, co kilka tygodni oferta jest zmieniana.

Lokal w Rzeszowie to jeden z ponad dwudziestu punktów w całej Polsce. Kuchnia Vikinga działa już stacjonarnie m.in. w Warszawie, Radomiu, Lublinie, Gdańsku czy Wrocławiu.

Viking Point przy ul. Podwisłocze 29/LU106 czynny jest sześć dni w tygodniu: od poniedziałku do piątku w godz. 6:00 - 20:00 oraz w soboty od 8:00 do 18:00.


Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Nowości w menu Cafe Bazylia

Cafe Bazylia zaprasza do skosztowania dwóch nowych dań w kracie.

Aktualności

Stary Browar obchodzi I urodziny

Minął już rok od rozpoczęcia działalności Starego Browaru w Rzeszowie. Z tej okazji w najbliższa sobotę odbędzie się wielka impreza urodzinowa.

Aktualności

Makarun ma dla Was pomysł na smaczny before

Weekendowy zestaw Duży Currygodny + Perła export w butelce za 15 zł.

Aktualności

Pastrami na dowóz

Niedawno otwarty lokal przy ul. Matejki 8A, serwujący nowojorskie kanapki z pastrami wprowadził opcję z dowozem.

Aktualności

Tydzień z Browarem Kormoran

Od 25 listopada do 2 grudnia potrwa Tydzień z Browarem Kormoran w Starej Drukarni. Do dyspozyji klientów, będzie oferta Browaru czyli łącznie 20 różnych piw od jasnych lagerów zaczynając na ciemnych porterach...

Aktualności

Ruszyły rezerwacje na jesienną edycję Restaurant Week. W Rzeszowie 8 restauracji do wyboru

Czeka na Was specjalnie przygotowane przez kucharzy i restauratorów, 3-daniowe doświadczenie restauracyjne, czyli przystawka, danie główne i deser w festiwalowej cenie 49 zł.

Reklama