Rzeszów - Wtorek, 05.11.2024
Reklama

W Rzeszowie otwiera się nowa burgerownia

Dodano: /

fot. RESinet.pl
fot. RESinet.pl

Już wkrótce w centrum Rzeszowa swoją działalność rozpocznie burgerownia spod szyldu Burneika Burger. Sam „Hardkorowy Koksu” weźmie udział w otwarciu lokalu.

Firma tworząca sieć burgerowni powstała w maju 2022 roku. Lokal w Rzeszowie będzie już czwartym w Polsce spod szyldu "Burneika Burger". Dotychczasowe trzy działają w Warszawie, Bielsko-Białej oraz w Koszalinie.

„Pomysł na Burneika Burger zrodził się z pasji i zamiłowania do dobrego jedzenia. Nasze burgery robione są według receptury Roberta i Kai Burneika z najwyższej jakości, wyselekcjonowanych składników. Bazujemy na 100% wołowinie, świeżych warzywach oraz codziennie wypiekanych bułkach. Nasza koncepcja opiera się na prostym menu i jak najmniejszej ilości składników. Stawiamy na jakość i smak!” – czytamy na oficjalnej stronie firmy.

W ofercie burgerowni znajdziemy trzy rodzaje burgerów z wołowiną, różniące się między sobą ilością mięsa: 150 g, 300 g i największy 450 g. Lokal serwuje również burgery wegetariańskie oraz z kurczakiem. Oprócz burgerów, menu oferuje również wrapy, stripsy oraz sałatkę z kurczakiem.

Rzeszowski Burneika Burger powstaje przy ul. Zemenhofa 5, w sąsiedztwie placu Cichociemnych. Otwarcie zaplanowano na sobotę, 9 listopada o godz. 12:00. Gościem specjalnym będzie sam Robert Burneika, który zaprasza swoich fanów do wspólnego zdjęcia.


Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Rzeszów Restaurant Week trwa! Przed na nami jeszcze kilka dni świętowania w najlepszych restauracjach

Do 31 października możecie świętować Restaurant Week najlepszych restauracjach w Rzeszowie. Ostatnie rezerwacje czekają na www.RestaurantWeek.pl. Do zobaczenia przy stole!

Aktualności

Nagrodzona gęsina na Św. Marcina w restauracji Oranżeria

11 listopada będziecie mogli skosztować potrawy, która zwyciężyła w konkursie „Gęsina w Restauracji”

Aktualności

Niebieskie Migdały z nowym menu i nową salą

Zobacz co znajdziesz w jesiennym menu.

Aktualności

Nowości w Zupabarze

Powoli wszyscy przestawiamy się na tryb wiosenny więc w Zupabarze wszystkie przekąski czyli jaglanki, puddingi chia i granole zjecie z kolorowym, pachnącym latem musem mango - banan z dodatkiem pestek granatu.

Aktualności

Nowe godziny otwarcia Krakowskiego Kumpira

Sprawdźcie w jakich godzinach zjecie chrupiące, pieczone ziemniaki.

Aktualności

Oliwy własnej produkcji od Gino's Pizza & Pasta

Gino's Pizza & Pasta z myślą o swoich klientach zamawiających pizzę, bądź pasty do domu, rozpoczęła sprzedaż oliw własnej produkcji.

Aktualności

Smaki Kresów podczas EkoBazaru

Smaki Kresów będą główną atrakcją zbliżającego się grudniowego EkoBazaru. Tym razem Bazar wyjątkowo rozpocznie się w sobotę 30 listopada 2013 r. i potrwa do wtorku 3 grudnia 2013 r.

Aktualności

Jesienne nowości w menu restauracji Dwa Bratanki

W karcie dań restauracji-zajazdu Dwa Bratanki zagościły jesienne propozycje. Każdy znajdzie coś dla siebie, dodatki do dań głównych można dowolnie wymieniać.

Reklama