Sezon na szparagi w pełni! Ten przysmak to klasyka gatunku kuchni sezonowej - wdzięczny produkt, którego smak można odkrywać ciągle na nowo.
W Restauracji Patio (Grand Hotel Boutique) najnowsza wkładka do karty pod nazwą „Szparagowe szaleństwo” to propozycja 3 „szparagowych” odsłon kulinarnych autorstwa Szefa Kuchni Mariusza Szwerlugi oraz Zastępcy Piotra Kuzdro.
Przez cały maj restauracja zaprasza na świeże szparagi serwowane z jajkiem w koszulce i sosem holenderskim – flagowe danie sezonu szparagowego - w cenie 14 zł, grillowaną pierś kurczaka ze świeżymi szparagami, polenta brzoskwiniowa, sos pieprzowy w cenie 32 zł, a jako trzecią propozycję - mix wiosennych sałat z pieczonym łososiem, truskawką i szparagami oraz dressingiem z marakui w cenie 32 zł.
Restauracja Patio,
Ul. Dymnickiego 1A (Grand Hotel Boutique)
Rezerwacja stolików: 17 250 00 00
Czynna codziennie od 12:00 do 22:30.
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz