W Starym Browarze Rzeszowskim czeka na Was specjalna karta ze stekami.
A wszystko to, dzięki specjalnej lodówko-dojrzewalni, gdzie przez kilka tygodni w odpowiednich warunkach temperatury i wilgotności powietrza dojrzewają piękne kawałki mięsa wołowego. Po usmażeniu ich na lawowym grillu czeka Was prawdziwa uczta.
Menu:
Antrykot z kością
dojrzewający na sucho
18 zł/100 g
Rostbef
dojrzewający na sucho
20 zł/100g
Polędwica polska
28 zł/100 g
Do wyboru sosy:
- borowikowy
- demi glace
- pieprzowy
Proponowane dodatki:
- Frytki belgijskie 7 zł
- Łódeczki ziemniaczane7 zł
- Opiekane ziemniaki 7 zł
- Talarki paprykowe 7 zł
- Mix sałat zielonych z dresingiem czosnkowym 9 zł
- Sałatka Colesław 6 zł
- Warzywa gotowane z masłem czosnkowo-ziołowym 7 zł
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz