Nowy lokal w samym sercu Rzeszowa. Specjalność: whiskey, piwa kraftowe oraz kuchnia polska i amerykańska

Dodano: 22.02.2017 r.

W miniony weekend w samym sercu Rzeszowa (Rynek 4 – tuż przy Ratuszu) otworzył się Lord Jack. Umiejscowiony w podziemiach rynku swoim klimatem nawiązuje do tradycyjnych piwnic, gdzie pędzono najlepszą whiskey. To właśnie ten trunek jest motywem przewodnim lokalu, a specjalnością Lorda Jacka szeroki wybór whiskey z całego świata.

Lord Jack to również wyśmienita kuchnia polska i amerykańska, oparta na najwyższej jakości mięsie. Obok steków i burgerów z sezonowanej wołowiny czy wyśmienitego żebra Jacka znajdziecie tu lekkie przystawki, sałatki i desery.

W ofercie lokalu swoje miejsce znalazły również piwa kraftowe lane z 16 kranów. Na liście browarów są m.in. Revolta, Pinta, Łańcut, Doctor Brew czy Holba.

Lord Jack to eleganckie wnętrza pełne dębowych beczek, drewnianych motywów, stołów i foteli jakich jeszcze nie widziałeś, a to wszystko doprawione biało-czarną buntowniczą nutą kultowej już butelki Jacka Danielsa No.7.

Nad barem królują bogate półki pełne nie tylko Jacka Danielsa w niemal każdej dostępnej odmianie, ale także innych starannie dobranych najlepszych alkoholi. Twoim wyborem będzie Jack Daniels Gold Medal 1904, Double Gold Medal 1914-15, Unaged Tennessee Rye Batch 001, Sinatra, a może jedna ze specjalności lokalu JD Single Barrel Select – stworzona i wyselekcjonowana specjalnie na potrzeby lokalu.

Lokal czynny jest codziennie od godz. 12:00. Rezerwacje stolików: 886 777 996.

 

Komentarze

Reklama