Nowymi smakami została dopieszczona jesienna Karta Menu restauracji Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA****. Jeszcze więcej dań zostało ugotowanych z regionalnych podkarpackich produktów. Wśród przystawek - Pielmieni Jagnięce z Bundzem Kozim z Podkarpacia oraz Oscypek Podhalański.
Krem z Wędzonej Papryki, Kwaśnica oraz Żur Na Prawdziwkach będą smakowały osobom, które nie wyobrażają sobie życia bez pysznej Zupy.
Comber z Sarny oraz Golonka Wieprzowa Gotowana w Polskim Cydrze już twardo stoją w karcie menu obok znanej każdemu Gościowi Bacówki - Giczy Jagnięcej.
Królowa jesieni – dynia znalazła swoje miejsce w karcie deserów. Próbowaliście Lody z Dyni Piżmowej? Brzmi ciekawie, a smakuje jeszcze lepiej!
Wszystkie tajemnice talentów kucharza restauracji Felura możecie poznać osobiście, wybierając sie na przejażdżkę do Radawy.
Zobacz wpis Bacówka Radawa w naszej bazie restauracji.
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz