Restauracja Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA wprowadział nową kartęprzepysznych jesiennych herbat.
Dla wielbicieli Herbat zielonych - Herbata szmaragdowa ze świeżym imbirem, limonką, cytryną, miętą, miodem i syropem z zielonego jabłka.
Jeżeli macie smak na coś niezwykłego – restauracja zaprasza do skosztowania Herbaty rubinowej – z pomarańczą, cytryną, świeżym imbirem, laską cynamonu, goździkami, miodem oraz sokiem malinowym.
Owocowa herbata będzie smakowała dla najmłodszych Gości. Zawiera ona dużo suszonych owoców, żurawinę, cytrynę, sok malinowy, pomarańczę, goździki a także cynamon.
Dla dorosłych pragnących odstresowania po ciężkim dniu restauracja oferuje napoje z dodatkiem alkoholu.
Herbata Bursztynowa lub Grzaniec Bacy zaskoczą swoim przyjemnym smakiem.
I na koniec Wypasiona kawa z bitą śmietaną, czekoladą, syropem waniliowym, laską cynamonu oraz ciasteczkiem korzennym.
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz