Gęś, kozi ser, śliwka, cynamon królować będą w jesiennej wkładce Restauracji Kulisy

Dodano: 07.11.2016 r.

Na zdj. Kawa z syropem dyniowym
Na zdj. Kawa z syropem dyniowym

Przedstawiamy Kulisy nowej wkładki jesiennej, która gości w restauracji już od 2 listopada.

Oto kilka z przygotowanych propozycji:

  • Kapuśniak na żeberku podany z mięsem, staropolskim chlebem i aromatycznym masłem ziołowym
  • Pierś z gęsi sous vide z sosem z granatu, kluseczki kładzione z lubczykiem, czerwoną kapustą gotowaną z miodem i ziołami
  • Sałatka z kozim serem, sezamem i żurawinowym vinegrettem
  • Tarta śliwkowa - panna cotta śliwkowa podana z kruszonką i paloną bezą
  • Grzane wino podane z pomarańczą i aromatycznymi przyprawami


 

Komentarze

Reklama