Kuchnia polska i dania regionalne, to domena folkowej restauracji Wesele, mieszczącej się w Hotelu Bristol na rzeszowskim Rynku. Kilka dni temu restauracja zmienia całkowicie kartę menu. Co nowego w ofercie? Poniżej kilka wybranych potraw:
KUCHNIA POLSKA I DANIA REGIONALNE
- Zrazy z dzika
- Konfitowane udko gęsi
- Gulasz z sarny
- Pierogi z kaszą
ZUPY
- Bulion z pieczonej gęsi
- Krem z zielonego groszku
- Żur podkarpacki na zakwasie
WOŁOWINA
- Stek z polskiej polędwicy dojrzewającej
- Roastbeef dojrzewający
- Burger wiejski
DANIA MIĘSNE
- Golonka z dzika
- Polędwiczka wieprzowa
- Filet perliczki sous vide
DESERY
- Ciastko migdałowe
- Lody i sorbety owocowe
- Szarlotka
Pełną kartę menu zajdziecie na smakowym profilu restauracji Wesele w zakładce MENU. A poniżej pełna galeria zdjęć nowych potraw. jak równiez kulisy ich powstawania.
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz