Restauracja Dwa Bratanki mieszcząca się na ul. Kwiatkowskiego 145 w Rzeszowie oferuje dania kuchni polskiej i węgierskiej. Od niedawna zagościł tam nowy szef kuchni.
W nowym, odświeżonym menu w dalszym ciągu można znaleźć takie pozycje jak: pierogi w trzech odmianach, placki po węgiersku oraz pizzę z pieca. Odświeżone zostały zupy: Gulaszowa z dodatkiem wędzonej papryki oraz przygotowana według zupełnie nowego przepisu, Zupa rybna.
Oprócz tego pojawiły się takie nowości jak: polędwiczka wieprzowa z chrupiącą kruszonką ziołowo - czosnkową, wołowina w przepysznym sosie warzywnym i kilka innych pozycji.
Dodatkowo wraz z nadejściem wiosny zagościło sezonowe menu, a w nim: krem pomidorowo- paprykowy, wątróbka drobiowa z jabłkiem w sosie miodowo-rozmarynowym z nutą wiśniówki. Wielbiciele deserów również znajdą coś dla siebie.
Jak się dowiedzieliśmy, to dopiero początek zmian i niespodzianek jakie Restauracja zaplanowała na najbliższy czas.
Więcej informacji można uzyskać śledząc funpage restauracji: facebook.com/HotelDwaBratanki lub w naszym serwisie.
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz