Dwa Bratanki: Nowy szef kuchni, nowe menu

Dodano: 27.04.2016 r.

Na zdj. Wątróbka drobiowa z jabłkiem w sosie miodowo-rozmarynowym z nutą wiśniówki, fot. Dwa Bratanki
Na zdj. Wątróbka drobiowa z jabłkiem w sosie miodowo-rozmarynowym z nutą wiśniówki, fot. Dwa Bratanki

Restauracja Dwa Bratanki mieszcząca się na ul. Kwiatkowskiego 145 w Rzeszowie oferuje dania kuchni polskiej i węgierskiej. Od niedawna zagościł tam nowy szef kuchni. 

W nowym, odświeżonym menu w dalszym ciągu można znaleźć takie pozycje jak: pierogi w trzech odmianach, placki po węgiersku oraz pizzę z pieca. Odświeżone zostały zupy: Gulaszowa z dodatkiem wędzonej papryki oraz przygotowana według zupełnie nowego przepisu, Zupa rybna.

Oprócz tego pojawiły się takie nowości jak: polędwiczka wieprzowa z chrupiącą kruszonką ziołowo - czosnkową, wołowina w przepysznym sosie warzywnym i kilka innych pozycji.

Dodatkowo wraz z nadejściem wiosny zagościło sezonowe menu, a w nim: krem pomidorowo- paprykowy, wątróbka drobiowa z jabłkiem w sosie miodowo-rozmarynowym z nutą wiśniówki. Wielbiciele deserów również znajdą coś dla siebie. 

Jak się dowiedzieliśmy, to dopiero początek zmian i niespodzianek jakie Restauracja zaplanowała na najbliższy czas. 

Więcej informacji można uzyskać śledząc funpage restauracji: facebook.com/HotelDwaBratanki lub w naszym serwisie.

 

Komentarze

Reklama