Od 22 do 29 marca w Millenium Hall trwa Wielkanocny Jarmark Tradycji. Wydarzenie odbywa się na poziomie 0, w strefie eventowej obok Pizza Hut.
Na stoiskach znajdziec m.in.
- Oscypki z certyfikatem – aromatyczne, delikatne, niezapomniane doznanie dla podniebienia.
- Sery korycińskie z certyfikatem – pełne bogactwa smaków, które przeniosą Was w malownicze krajobrazy.
- Wędliny wiejskie z Roztocza – wyjątkowy smak, bezkompromisowa jakość, własna produkcja, gwarancja świeżości.
- Bułeczki z Obszy na Roztoczu – wypiekane z pasją przez czlonkinie kół gospodyń wiejskich - gwarantują tradycyjne receptury i zapach świeżości.
- Tradycyjne wypieki – od aromatycznych babek wielkanocnych po chrupiące mazurki, to prawdziwa uczta dla podniebienia.
- Ręcznie robione słodycze – polskie krówki, tureckie i greckie chałwy, orientalne ciasta balkava i katafi, wszystko, co słodkie, to dzieło pasji i miłości do smaku.
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz