W zwiazku z dniem zakochanych, restauracja Oranżeria przygotowała dla Was prawdziwą ucztę dla zmysłów. rstauracja przygotowała 4 daniową romantyczną kolację.
MENU:
AMUSE BOUCHE: Pasta z ciecierzycy i pieczonych warzyw oraz grzanka z ziołową gremolatą
PRZYSTAWKA: Tuńczyk pieczony, sos unagi, awokado, sałatka wakame, marchewka, prażony sezam
Wersja wege: Tofu marynowane w sosie unagi, awokado, sałatka wakame, marchewka, prażony sezam
DANIE GŁÓWNE: Filet z kurczaka supreme faszerowany musem z perliczki i pistacji, knedle z wiśniami, pangrattato cynamonowe, konfitura morelowa, sos demi glace z czekoladą i porzeczką, fasolka edamame
Wersja wege: Pieczona polędwica z dorsza, mus kalafiorowy, ziemniaczany fondant, glazurowana mini marchewka i pomidor koktajlowy, fasolka edamame
DESER: Mus z czekolady mlecznej z imbirem, żelka mango, chrupka czekoladowa i sos truskawkowy
Walentynkowy wieczór w Oranżerii za parę to koszt 360 zł. Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja, wraz z przedpłatą w kwocie 100 zł.
Będzie również możliwość skorzystania z opcji a'la carte, czyli z dań regularnego menu restauracji.
Tego wieczory dla zakochanych zagra na krzypcach Marcin Florczak.
REZERWACJE / INFORMACJE
tel. 17 777 10 15
restauracja@hotelrzeszow.com.pl