Restauracja Folk przygotowała dla zakochanych nastrojową kolację walentynkową.
Do wyboru menu w dwóch opcjach:
OPCJA 1
Przystawka zimna | cold appetizer
Pasztet z przepiórki/puree z buraka/galaretka z jabłek/bruschetta z ziołami
Quail pâté/beetroot puree/apple jelly/bruschetta with herbs
Przystawka ciepła | hot appetizer
Halibut w ziołowym maśle/zielony groszek/sos szafranowy
Halibut in herb butter/green peas/saffron Sauce
Danie główne | main course
Comber jagnięcy/szparagi/brokuł/puree z batata/„pączek” z sera/sos demi glace
Lamb loin/asparagus/broccoli/sweet potato puree/cheese donut/demi glace sauce
Deser | dessert
Cannoli z pistacjami/krem ricotta/malinowe coulis
Pistachio cannoli/ricotta cream/raspberry coulis
OPCJA 2
Przystawka zimna | cold appetizer
Okoń morski/sałatka ziemniaczana/dip cytrynowy
Sea bass/potato salad/lemon dip
Zupa | soup
Krem z pieczonych batatów/krewetki w maśle/ziołowe puree
Baked sweet potato cream/butter shrimp/herbal puree
Danie główne | main course
Spaghetti z zielonymi szparagami/bazyliowe pesto/ser/oliwa
Spaghetti with green asparagus/basil pesto/cheese/olive oil
Deser | dessert
Torcik serowy z białą czekoladą/truskawki/crunchy z czekolady
Cheesecake with white chocolate/strawberries/chocolate crunch
Na każdą parę czekać będzie także butelka wina (do wyboru białe/czerwone/musujące).
Będzie również muzyka na żywo.
CENA: 499 zł/para
Rezerwacji miejsc można dokonywać dzwoniąc lub pisząc: 17 250 00 80 / marketing@bristol-rzeszow.pl