Rzeszów - Piątek, 31.01.2025
Reklama

SZUBRYT OD KUCHNI: wielkanocny obiad

Dodano:

Polskie święta to głębia smaku. Po wielkanocnym śniadaniu czas na inspiracje związane ze świątecznym obiadem. W świątecznej edycji "SZUBRYT OD KUCHNI" tym razem wraz z Mikołajem Reyem przygotowujemy polędwiczkę wieprzową z gamy mięs Folwark Szubryt faszerowaną szpinakiem, żółtym serem i śliwką suską sechlońską. Dopełnieniem dania będą racuchy ziemniaczane i carpaccio z buraków. Brzmi dobrze? A więc do dzieła!


Składniki:

- polędwiczki wieprzowe „Folwark Szubryt”
- szpinak
- ser żółty
- cebula
- czosnek świeży
- śliwka „Suska sechlońska”
- pomidorki koktajlowe
- ziemniaki
- masło klarowane
- buraki czerwone
- rukola
- orzechy włoskie
- ser kozi twarogowy (lub biały)
- oliwa z oliwek
- ocet

 
Źródło: art. sponsorowany
Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Artykuł sponsorowany

Jak zbudowane są internetowe serwisy informacyjne?

Internetowe serwisy informacyjne to wirtualne zamienniki klasycznej prasy. Ich zadaniem jest przekazanie cennych dla czytelnika treści, które są interesujące i rzetelne.

Artykuł sponsorowany

Kto kocha, lubi i kupuje, prezenty od Millenium Hall także otrzymuje!

W dniach od 14 do 16 lutego odwiedź Punkt INFO i odbierz jeden z setek prezentów z okazji Święta Zakochanych! By radość była jeszcze większa -  sam wybierasz co otrzymasz!

Reklama