Rzeszów - Sobota, 11.01.2025
Reklama

W Rzeszowie otwarto stacjonarny punkt Kuchni Vikinga

Dodano: /

7 stycznia 2025 odbyło się uroczyste otwarcie stacjonarnego punktu Viking Point w stolicy Podkarpacia. Lokal znajduje się przy ul. Podwisłocze, na parterze jednego z budynków Capital Towers.

Viking Point to stacjonarne punkty Kuchni Vikinga. Punkty oferują gotowe i pełnowartościowe posiłki dietetyczne oraz suplementy diety, witaminy, odżywki oraz produkty FIT.

Menu Viking Point jest bardzo zróżnicowane. Posiłki tworzone są ze świeżych składników od lokalnych dostawców. Znajdziemy w nim: śniadania, obiady, kolacje, sushi, kanapki, szejki, soki oraz desery. W ofercie dostępne jest także menu świąteczne oraz menu dziecięce. Aby nie wpaść w rutynę, co kilka tygodni oferta jest zmieniana.

Lokal w Rzeszowie to jeden z ponad dwudziestu punktów w całej Polsce. Kuchnia Vikinga działa już stacjonarnie m.in. w Warszawie, Radomiu, Lublinie, Gdańsku czy Wrocławiu.

Viking Point przy ul. Podwisłocze 29/LU106 czynny jest sześć dni w tygodniu: od poniedziałku do piątku w godz. 6:00 - 20:00 oraz w soboty od 8:00 do 18:00.


Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Jedzenie z Matryoshki z dostawą do domu

Po ponad 2 latach restauracja powraca z usługą dowozu dań. Swoje ulubione potrawy możecie zamawiać do domu.

Aktualności

Piwna rewolucja na rzeszowskim Rynku

W dniach 9-11 czerwca na Rynku w Rzeszowie odbędzie się wyjątkowy festiwal piw rzemieślniczych.

Aktualności

Słodka nowość w Bazylii

Wraz z nadejściem lata w znajdującej się przy alei Rejtana Cafe Bazylia pojawiła się nowa pozycja w Menu.

Aktualności

Walentynkowe menu w Pablo Picasso

W restauracji Pablo Picasso Walentynki trwają 3 dni. Lokal przygotował walentynkowe menu skomponowane specjalnie na ten szczególny wieczór.

Aktualności

Kulinarny Świat zmienił się w Tartuffo

Nowa nazwa, nowe wnętrza i nowe atrakcje dla klientów.

Aktualności

Wieczory kulinarne z winami wróciły do Restauracji Patio w Grand Hotel Boutique

Inspiracją dla nowej odsłony kulinarnych wieczorów stały się wyprawy podróżnicze Krzysztofa Kolumba.

Reklama