Rzeszów - Sobota, 08.02.2025
Reklama

8. urodziny Lord Jack: koncert, degustacje, pokazy ilucji i wiele więcej

Dodano: /

fot. RESinet.pl
fot. RESinet.pl

Mieszcząca się na rzeszowskim Rynku restauracja Lord Jack świętuje 8 lat istnienia. Z tej okazji przez cały weekend (7 – 9.02.2025) możecie liczyć na szereg urodzinowych atrakcji, w tym koncert, urodzinowy tort, specjalną kartę cocktaili i wiele więcej.

Urodzinowy weekend rozpocznie koncert zespołu GED, który odbędzie się w piątek, 7 lutego o godz. 20:00. Wstęp wolny.

GED to power trio, w którego skład wchodzą Greg Spruce, Dorian Gębski oraz Ignacy Rudnicki. Zespół powstał w 2022r. po przyjeździe muzyków z Anglii oraz Niemiec. Ich styl łączy rock'n'roll'ową energię z nowoczesnym spojrzeniem na muzykę.

Ponadto 7 i 8 lutego w ofercie Lord Jack urodzinowy tort, gestustacje, urodzinowa karta cocktaili oraz pokazy iluzji.

Z kolei w niedzielę, 9 lutego zaplanowanoe atrakcje dla młodszych gości: plac zabaw dla dzieci, animacje, w tym malowanie twarzy i skręcanie baloników oraz tort dla małych gości.


Reklama

Komentarze

Tagi

Pozostałe wiadomości

Aktualności

Nowości w menu Cafe Bazylia

Cafe Bazylia zaprasza do skosztowania dwóch nowych dań w kracie.

Aktualności

Stary Browar obchodzi I urodziny

Minął już rok od rozpoczęcia działalności Starego Browaru w Rzeszowie. Z tej okazji w najbliższa sobotę odbędzie się wielka impreza urodzinowa.

Aktualności

Makarun ma dla Was pomysł na smaczny before

Weekendowy zestaw Duży Currygodny + Perła export w butelce za 15 zł.

Aktualności

Pastrami na dowóz

Niedawno otwarty lokal przy ul. Matejki 8A, serwujący nowojorskie kanapki z pastrami wprowadził opcję z dowozem.

Aktualności

Tydzień z Browarem Kormoran

Od 25 listopada do 2 grudnia potrwa Tydzień z Browarem Kormoran w Starej Drukarni. Do dyspozyji klientów, będzie oferta Browaru czyli łącznie 20 różnych piw od jasnych lagerów zaczynając na ciemnych porterach...

Aktualności

Ruszyły rezerwacje na jesienną edycję Restaurant Week. W Rzeszowie 8 restauracji do wyboru

Czeka na Was specjalnie przygotowane przez kucharzy i restauratorów, 3-daniowe doświadczenie restauracyjne, czyli przystawka, danie główne i deser w festiwalowej cenie 49 zł.

Reklama