Rzeszów - Środa, 25.12.2024
Reklama

SZUBRYT OD KUCHNI: wielkanocny obiad

Dodano:

Polskie święta to głębia smaku. Po wielkanocnym śniadaniu czas na inspiracje związane ze świątecznym obiadem. W świątecznej edycji "SZUBRYT OD KUCHNI" tym razem wraz z Mikołajem Reyem przygotowujemy polędwiczkę wieprzową z gamy mięs Folwark Szubryt faszerowaną szpinakiem, żółtym serem i śliwką suską sechlońską. Dopełnieniem dania będą racuchy ziemniaczane i carpaccio z buraków. Brzmi dobrze? A więc do dzieła!


Składniki:

- polędwiczki wieprzowe „Folwark Szubryt”
- szpinak
- ser żółty
- cebula
- czosnek świeży
- śliwka „Suska sechlońska”
- pomidorki koktajlowe
- ziemniaki
- masło klarowane
- buraki czerwone
- rukola
- orzechy włoskie
- ser kozi twarogowy (lub biały)
- oliwa z oliwek
- ocet

 
Źródło: art. sponsorowany
Reklama

Komentarze

Pozostałe wiadomości

Artykuł sponsorowany

Kto kocha, lubi i kupuje, prezenty od Millenium Hall także otrzymuje!

W dniach od 14 do 16 lutego odwiedź Punkt INFO i odbierz jeden z setek prezentów z okazji Święta Zakochanych! By radość była jeszcze większa -  sam wybierasz co otrzymasz!

Reklama