Żurek Wielkanocny
- szynka wp.„Folwark Szubryt”
- żeberka wędzone
- boczek wędzony surowy
- kiełbasa swojska sądecka tradycyjna
- szynka wiejska sądecka tradycyjna
- biała cebula
- seler
- seler naciowy
- marchewka
- pietruszka korzeń
- jajka (ugotowane na twardo)
- jałowiec
- liść laurowy
- ziele angielskie
- pieprz ziarnisty
- majeranek
- czosnek
- śmietanka 30%
- chrzan tarty „Spiżarnia Szubryt”
- Żur Staropolski „Spiżarnia Szubryt”
Sos cumberland (na ciepło)
- galaretka (konfitura) z czarnej pożeczki
- skórka z jednej pomarańczy
- imbir mielony
- Chrzan Szlachecki (tarty) „Spiżarnia Szubryt”
- Musztarda Sarepska „Spiżarnia Szubryt”
- nalewka z czarnej pożeczki
- sok wyciskany z jednej pomarańczy
Sos cumberland (na zimno)
- dżem z żurawiny
- Chrzan Szlachecki (tarty) „Spiżarnia Szubryt”
- skórki z jednej pomarańczy
- imbir tarty
- Musztarda Sarepska „Spiżarnia Szubryt”
- nalewka z żurawiny
Extra przekąska (śliwy z serem w boczku)
- boczek surowy wędzony w plastrach
- serki wędzone
- śliwka „Suska sechlońska”
Jajka a'la mimoza
- jajka ugotowane na twardo
- majonez sądecki „Spiżarnia Szubryt”
- musztarda sarepska „Spiżarnia Szubryt”
- chrzan tarty „Spiżarnia Szubryt”
- szynka wiejska sądecka tradycyjna
- boczek wędzony extra
- nać pietruszki
- sól, pieprz
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodać komentarz